Udekørende

Frisør Karina Hvistendal

27 11 27 56 Book tid

Udekørende frisør i københavn

Hvis du ikke har mulighed for at komme til frisørsalonen, hvorfor så ikke lade frisøren komme til dig? Gennem mange år har Frisør Karina Hvistendal tilbudt professionelle frisørydelser både i salonen og som udekørende frisør. Det skal nemlig være nemt, fleksibelt og bekvemt for dig at få en klipning, der emmer af kvalitet, hvad enten det sker i frisørsalonen på Tårnby Torv i Kastrup eller hos dig. 


Vi kører over hele Amager, København og i de omkringliggende byer, og vi kommer med glæde ud og opfrisker dit hår, hvad enten det drejer sig om klipning på et plejehjem, bosted, hospital eller i et privat hjem. Uanset om behandlingen foregår i salonen eller hos dig, vil du opleve en personlig og professionel behandling, hvor det er dig og dine ønsker, der er i centrum.

Kontakt os 27 11 27 56

Professionel klipning i private hjem

En udekørende frisør er en optimal løsning for dig, der ønsker en professionel frisørbehandling i trygge rammer. Det er for eksempel en god løsning for dig, der er gangbesværet og har svært ved at komme til salonen, eller for dig, der blot foretrækker at blive klippet hjemme og ønsker at gøre frisørbesøget nemmere i en travl og hektisk hverdag. 


Skal du have opsat hår i forbindelse med bryllup eller konfirmation, er udekørende frisør også en optimal løsning. Så behøver du ikke bekymre dig om at nå til og fra salonen midt i alle forberedelserne.